AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin üstünden düşmek

Kahve falında evin üstünden düşmek

Kahve falında evin üstünden düşmek yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine, sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine rivayet eder.

Kahve falında evin üstünden düşmek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişileri veya bazı olayları hafife almanız durumunda itirazlar, gergin diyaloglar veya ortamlar söz konusu olabilir.

Kahve falında evin üstünden düşmek zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında atın üstünden düşmek uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına, ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendini evin üstünde görmek yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine tabir olunur.

Kahve falında evin üstünde olmak sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine, iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere işaret eder.

Kahve falında evin üstünü görmek gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, herhangi bir sorun yaşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin üstünde minare görmek büyük atılımların yapılacağına, kişinin kafasının rahat edeceğine delalettir.

Kahve falında evin üstünü açık görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına işarettir.

Kahve falında evin üstünde kara bulut görmek kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir