AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını at üstünde görmek

Kahve falında arkadaşını at üstünde görmek

Kahve falında arkadaşını at üstünde görmek dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşını at üstünde gördüyseniz:

  • Gelişmeler sizin yeni bir açılım yapmanızı sağlayabilir.

Kahve falında arkadaşını at üstünde görmek çalışmaların beğeni almayacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine yorulur.

Kahve falında deniz üstünde at görmek hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, erken evlilik yapacağına delalet eder.

Kahve falında sevgiliyi at üstünde görmek yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine inanılır.

Kahve falında atın üstünde adam görmek çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında atın üstünde gezmek eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, dertlerin bölüşüleceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğini atın üstünde görmek maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında atın üstünde olmak bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında atın üstünde olduğunu görmek haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, çok kötü günler geçireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir