AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeğin çenesini kırmak

Kahve falında köpeğin çenesini kırmak

Kahve falında köpeğin çenesini kırmak yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, tartışmaların sona ereceğine, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında köpeğin çenesini kırmak gördüyseniz:

  • Evinizde çalışmalarınızı destekleyen değişiklikler yapabilir veya evden yürütebileceğiniz ek işler bulabilirsiniz.

Kahve falında köpeğin çenesini kırmak kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında birinin çenesini kırmak mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına rivayet eder.

Kahve falında çene kırmak işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, zenginliğe yorulur.

Kahve falında çene kılı görmek kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına işarettir.

Kahve falında çenenin uzadığını görmek kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, zorluğa düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü çenesi bağlamak tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, yapılan işte ustalaşılacağına işarettir.

Kahve falında çene altında tüy görmek hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında çenesinde tüy görmek manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir