AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün arkasından helva yapmak

Kahve falında ölünün arkasından helva yapmak

Kahve falında ölünün arkasından helva yapmak hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına, çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına, Allah’ın sevgili kullarından olduğuna, yaşamının da düzene gireceğine, bunun şans olacağına, mülk edinme planlarının ertelenmesine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine rivayet eder.

Kahve falında ölünün arkasından helva yapmak gördüyseniz:

  • Bilindik bir konu tekrar ortaya çıkabilir.

Kahve falında ölünün arkasından helva yapmak kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına alamet eder.

Kahve falında ölü helvası yapmak rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına yorulur.

Kahve falında ölüye helva yapmak sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, fikirlerini hayata geçirirken aklıselim kişilerden de görüş alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine inanılır.

Kahve falında peynirli helva yapmak hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında irmik helvası yapmak bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine, çevrenizden takdir görmeye işaret etmektedir.

Kahve falında un helvası yapmak hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına, fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine işarettir.

Kahve falında helva yapmak kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında un helva yapmak yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir