AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birisiyle konuşmak

Kahve falında ölü birisiyle konuşmak

Kahve falında ölü birisiyle konuşmak üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, güzel günler yaşanacağına, yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında ölü birisiyle konuşmak gördüyseniz:

  • İçki, kumar veya benzeri şeylerden uzak durmalı ya da en azından ölçüyü elden kaçırmamalısınız.

Kahve falında ölü kişiyle konuşmak kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında ölüyle konuşmak sarılmak gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına, mali olarak küçüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezarda ölüyle konuşmak büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü babayla konuşmak hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, güzel zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında ölüyle telefonla konuşmak sorunlarının sona ereceğine, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine işaret eder.

Kahve falında ölüyle konuşmak yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına, ayağa kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü adamla konuşmak eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü kişiyle telefonda konuşmak ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına, o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir