AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birine sarılmak konuşmak

Kahve falında ölmüş birine sarılmak konuşmak

Kahve falında ölmüş birine sarılmak konuşmak muradının gerçekleşeceğine, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, düşmanına galip geleceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, fal sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birine sarılmak konuşmak gördüyseniz:

  • Dinlenmeniz fiziksel açıdan ziyade daha çok zihinsel olarak gereklidir.

Kahve falında ölü biriyle konuşmak sarılmak yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına işaret eder.

Kahve falında ölüyle konuşmak sarılmak hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birine sarılmak konuşmak kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına delalet eder.

Kahve falında yılan konuşmak zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında bir erkekle konuşmak bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine, mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine yorulur.

Kahve falında yavru kediyle konuşmak büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine inanılır.

Kahve falında küs komşuyla konuşmak yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tuvalette telefonla konuşmak yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir