AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü hakkında konuşmak

Kahve falında ölü hakkında konuşmak

Kahve falında ölü hakkında konuşmak kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine, hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü hakkında konuşmak gördüyseniz:

  • Hangi konuda çalışmak veya ilerlemek istediğinize karar vermeniz gerekiyor.

Kahve falında ölü hakkında konuşmak zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına delalet eder.

Kahve falında ölü biri hakkında konuşmak karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında hac hakkında konuşmak gelmek istediği noktalara geleceğine, yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında iş hakkında konuşmak aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına, attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında para hakkında konuşmak kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş biri hakkında konuşmak kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına inanılır.

Kahve falında biri hakkında konuşmak maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına işarettir.

Kahve falında evlilik hakkında konuşmak işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir