AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölülerle konuşmak

Kahve falında ölülerle konuşmak

Kahve falında ölülerle konuşmak pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, ailesini de mutlu edeceğine, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, hastalıkların iyileşeceğine, rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına, elde edilen nasibin artacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında ölülerle konuşmak gördüyseniz:

  • Sözlerinizde durmanız gerekiyor.

Kahve falında ölü yakınıyla konuşmak hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü kişilerle konuşmak gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü kadınla konuşmak sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü biriyle telefonla konuşmak sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına alamet eder.

Kahve falında ölü insanlarla konuşmak yöneticilik koltuğuna oturacağına, karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine delalet eder.

Kahve falında ölü bi insanla konuşmak herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına işarettir.

Kahve falında ölüden konuşmak maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü arkadaşla konuşmak elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir