AnaSayfa / Genel / Kahve falında atın üstünde olmak

Kahve falında atın üstünde olmak

Kahve falında atın üstünde olmak aile bireylerinden birine iş kurulacağına, pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayatının karışacağına, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, parasal sıkıntılarının sona ereceğine, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına işarettir.

Kahve falında atın üstünde olmak gördüyseniz:

  • Yeni ortaklıklar, iş birlikleri veya ilişkiler söz konusu olabilir.

Kahve falında denizin üstünde at görmek kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine delalettir.

Kahve falında atın üstünde kendini görmek arzularınızın gerçekleşeceğine, iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına inanılır.

Kahve falında atın üstünde gelin görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında atın üstünde kadın görmek çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında atatürkü at üstünde görmek malını, parasını ve işini kaybedeceğine, bolluk ve bereket içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında at üstünde olmak günahlarından tövbe etmeye, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine yorulur.

Kahve falında atın üstünde adam görmek kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında birini at üstünde görmek kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir