AnaSayfa / Genel / Kahve falında atın üstünde kendini görmek

Kahve falında atın üstünde kendini görmek

Kahve falında atın üstünde kendini görmek iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, aile huzurunuzun bozulacağına, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına, babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında atın üstünde kendini gördüyseniz:

  • Harekete geçin , reklamınızı veya varsa sunumlarınızı yapın olumlu yönde dikkat çekebilirsiniz.

Kahve falında at üstünde birini görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine, fikirlerinin can bulacağına inanılır.

Kahve falında at üstünde kendini görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında atatürkü at üstünde görmek işlerini hafifleteceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında atın üstünde gitmek rakiplerine yenileceğine, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasını at üstünde görmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına tabir olunur.

Kahve falında kar üstünde at görmek sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğini atın üstünde görmek sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında denizin üstünde koşan at görmek ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, patlama noktasına geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir