AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini at üstünde görmek

Kahve falında birini at üstünde görmek

Kahve falında birini at üstünde görmek mal mülk edineceğine, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına, yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına, kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birini at üstünde gördüyseniz:

  • Coşkulu sunumlar istenilen kişilerin dikkatini çekmenizi sağlayabilir.

Kahve falında at üstünde sünnet çocuğu görmek üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, müjdeli haberler alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında atın üstünde yük görmek yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına yorulur.

Kahve falında at üstünde padişah görmek kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında atın üstünden düşmek zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına inanılır.

Kahve falında denizin üstünde koşan at görmek rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına, büyük bir umutsuzluk duyacağına delalettir.

Kahve falında atın üstünde gelin görmek huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına delalettir.

Kahve falında oğlunu at üstünde görmek işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına delalet eder.

Kahve falında at üstünde asker görmek hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir