AnaSayfa / Genel / Kahve falında atatürkü at üstünde görmek

Kahve falında atatürkü at üstünde görmek

Kahve falında atatürkü at üstünde görmek çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine, ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında atatürkü at üstünde gördüyseniz:

  • Bazı konularda taleplerde bulunmanız gerekiyorsa çekinmeyin.

Kahve falında atatürkü at üstünde görmek kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına, onların mutluluğu için kendisini adayacağına rivayet eder.

Kahve falında denizin üstünde ata binmek zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, fakirliğinin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında deniz üstünde ata binmek aksiliklerin ortadan kalkacağına, işlerinin zarara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında ata binmek at görmek hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ata binmek ve atla konuşmak çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına, yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine yorulur.

Kahve falında çifte atan at görmek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşını at üstünde görmek her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında atın üstünde gezmek yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir