AnaSayfa / Genel / Kahve falında atın üstünde kadın görmek

Kahve falında atın üstünde kadın görmek

Kahve falında atın üstünde kadın görmek evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına işaret eder.

Kahve falında atın üstünde kadın gördüyseniz:

  • Yeni bir iş, yeni bir aşk, yeni bir arkadaşlık ya da dostluk gibi konularda şanslısınız.Yakınlarınızın size bir süprizi olabilir.

Kahve falında atın üstünde kadın görmek umutlarını yitireceğine, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında at üstünde kadın görmek maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, güzel ve doğru işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında deniz üstünde at görmek bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine işaret eder.

Kahve falında at üstünde adam görmek iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına işarettir.

Kahve falında beyaz at üstünde gelin görmek işindeki verimin artacağına, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine yorulur.

Kahve falında at üstünde melek görmek tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini at üstünde görmek vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına rivayet eder.

Kahve falında at üstünde görmek kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir