AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü adamla konuşmak

Kahve falında ölü adamla konuşmak

Kahve falında ölü adamla konuşmak hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, verilen sözlerin tutulacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü adamla konuşmak gördüyseniz:

  • Sizi yönlendirmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında ölü adamla konuşmak hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına, aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin adamla konuşmak sıkıntılarının daha da artacağına, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına alamet eder.

Kahve falında yaşlı bir adamla konuşmak sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği adamla konuşmak özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına, kudretli kişiler arasına gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş adamla konuşmak sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yabancı bir adamla konuşmak Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin adamla telefonda konuşmak ufkunun açılacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine delalettir.

Kahve falında adamla konuşmak bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir