AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü babayla konuşmak

Kahve falında ölü babayla konuşmak

Kahve falında ölü babayla konuşmak rahat bir hayat yaşayacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, büyük bir özgüven kazanılacağına, çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına, hayatının olumlu yönde devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında ölü babayla konuşmak gördüyseniz:

  • Evde yapılacak değişiklikler, dekorasyon, tadilat, taşınma, alım satım v.b konuların ön planda olduğu bir süreçtesiniz.

Kahve falında ölü babayla konuşmak çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına, şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş babayla telefonda konuşmak emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş babasıyla telefonda konuşmak işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babayla telefonda konuşmak kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş olan babayla konuşmak çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında telefonda babayla konuşmak ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş babayla telefonla konuşmak lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına tabir olunur.

Kahve falında vefat eden babayla konuşmak yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine, rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir