AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü kişiyle konuşmak

Kahve falında ölü kişiyle konuşmak

Kahve falında ölü kişiyle konuşmak yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına, çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına, ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü kişiyle konuşmak gördüyseniz:

  • Farklı ilişkiler, maddi ya da yaratıcılık gerektiren konular farklı bir yön ön plana çıkartılacaksa bunun önüne geçmemelisiniz.

Kahve falında ölü kişilerle konuşmak işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına delalettir.

Kahve falında ölü kişiyle telefonda konuşmak birlikte bazı işler yapılacağına, eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü kişiyle konuşmak sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına, hidayete ereceğine inanılır.

Kahve falında mezardaki kişiyle konuşmak Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölen kişilerle konuşmak ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına delalettir.

Kahve falında kavga ettiğin kişiyle konuşmak tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına, kötü halin son bulacağına yorulur.

Kahve falında küs olduğu kişiyle konuşmak özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun kişiyle telefonda konuşmak pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir