AnaSayfa / Genel / Kahve falında at üstünde kadın görmek

Kahve falında at üstünde kadın görmek

Kahve falında at üstünde kadın görmek güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, karşısına kötü insanlar çıkacağına, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına, üzüleceğine, ağlayacağına, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, daha sık bir araya geleceğine, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına alamet eder.

Kahve falında at üstünde kadın gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüz, dış dünyaya bakış açınız veya dış dünyanın sizi algılama biçimi değişebilir.

Kahve falında at üstünde kadın görmek sonunda mutlu olacağına, kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına işarettir.

Kahve falında atın üstünde kadın görmek yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine delalettir.

Kahve falında at üstünde birini görmek toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, kazancını büyük miktarda arttıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında atın üstünde sünnet çocuğu görmek gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında at üstünde görmek kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında atın üstünden atlamak çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına delalet eder.

Kahve falında at üstünde savaşmak ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine yorulur.

Kahve falında atın üstünde gelin görmek başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir