AnaSayfa / Genel / Kahve falında at üstünde adam görmek

Kahve falında at üstünde adam görmek

Kahve falında at üstünde adam görmek yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine, bütün sıkıntılardan kurtulmaya, işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında at üstünde adam gördüyseniz:

  • İnatçılığa ya da belli fikirler konusunda ısrarcı olmaya bağlı problemler yaşanabilir.

Kahve falında atın üstünde adam görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına delalettir.

Kahve falında at üstünde adam görmek işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine işarettir.

Kahve falında denizin üstünde adam görmek şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini atın üstünde görmek eline geçen kazancı boşa harcayacağına, bir fitne çıkarmaya alamet eder.

Kahve falında atatürkü at üstünde görmek geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine yorulur.

Kahve falında beyaz at üstünde birini görmek hayallerinin suya düşeceğine, aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında deniz üstünde at görmek bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına işarettir.

Kahve falında at üstünde olmak aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir