AnaSayfa / Genel / Kahve falında at üstünde görmek

Kahve falında at üstünde görmek

Kahve falında at üstünde görmek karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan fal sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sevinç gözyaşları dökmeye, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, fal sahibini savunanların ise çok sevineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında at üstünde gördüyseniz:

  • Ani hareketlerden, kaldırabileceğinizden fazla yük almaktan veya bütçenizi aşan maddi yardımlarda bulunmayı vaat etmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında atın üstünde erkek görmek layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine inanılır.

Kahve falında at üstünde padişah görmek yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini at üstünde görmek büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz atın üstünde olmak gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, huzursuzluklarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizin üstünde koşan at görmek ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşını at üstünde görmek bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına, insanlara yardım edeceğine işarettir.

Kahve falında atın üstünde birini görmek eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında at üstünde görmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir