AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birinin sarıldığını görmek

Kahve falında ölü birinin sarıldığını görmek

Kahve falında ölü birinin sarıldığını görmek ilerledikçe ilerleyeceğine, onlardan taraf hayır göreceğine, yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına, hastalıklarını yeneceğine, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine inanılır.

Kahve falında ölü birinin sarıldığını gördüyseniz:

  • Uzun vadeli planlarınıza odaklanmalısınız.

Kahve falında ölüye sarılıp yatmak iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere, kısmet bolluğu yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir ölüye sarılmak mutluluk ve saadete, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölülere sarılmak yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün sana sarıldığını görmek kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyü kefene sarılı görmek sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, hayat içinde çok rahat edeceğine inanılır.

Kahve falında ölünün eline sarılmak aile hayatının hayır getireceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine işarettir.

Kahve falında ölüye sarılmak öpmek kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü insana sarılıp ağlamak işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir