AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü insana sarılıp ağlamak

Kahve falında ölü insana sarılıp ağlamak

Kahve falında ölü insana sarılıp ağlamak işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine inanılır.

Kahve falında ölü insana sarılıp ağlamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda yetersizlikleri veya kusurları olan kişileri yönlendirmemeniz hiç farkında olmadan kendiniz için güzel şeyler yapıyor olmanız anlamına gelebilir.

Kahve falında ölü insana sarılıp ağlamak büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine delalet eder.

Kahve falında ölen insana sarılıp ağlamak kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş insana sarılıp ağlamak hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin insana sarılıp ağlamak ömrünün uzun olacağına, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına inanılır.

Kahve falında ölü insanın ağladığını görmek fakirlerin zenginleşeceğine, çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına inanılır.

Kahve falında ölü bir insanın ağladığını görmek ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına, bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına delalet eder.

Kahve falında bir ölüye sarılıp ağlamak büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüye sarılmak ve ağlamak ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, çok daha fazla mesai harcayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir