AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye sarılmak öpmek

Kahve falında ölüye sarılmak öpmek

Kahve falında ölüye sarılmak öpmek umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine, umutsuzluklarını geride bırakacağına, üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, işlerin yavaşlayacağına, ihtiyaçlarını giderebileceğine, güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına işarettir.

Kahve falında ölüye sarılmak öpmek gördüyseniz:

  • Herkes dürüst olmayabilir.

Kahve falında ölü birini öpmek sarılmak özgüveninin bitme noktasına geleceğine, çok para kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüye sarılıp öpmek kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüye sarılmak öpmek müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyü sarılıp öpmek maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında ölü birine sarılıp öpmek iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında ölü birine sarılmak öpmek anne babanın hayır dualarının alınacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine delalettir.

Kahve falında ölüyü öpmek sarılmak yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babaya sarılıp öpmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir