AnaSayfa / Genel / Kahve falında atın üstünde yük görmek

Kahve falında atın üstünde yük görmek

Kahve falında atın üstünde yük görmek zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, hayırlı günler yaşayacağına, fal sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine, insanların yolunu aydınlatacağına delalettir.

Kahve falında atın üstünde yük gördüyseniz:

  • Belli anlaşmaların, üzerinde uzlaşılması gereken konuların veya düzenlemelerin yapısı ya da detayları üzerinde gereğinden fazla inatçı bir tutum sergilememenizde fayda var.

Kahve falında atın üstünde yük görmek sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına alamet eder.

Kahve falında devenin üstünde yük görmek sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine, üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında deve üstünde yük görmek çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında atla yük taşımak işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, daha rahat bir nefes alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüklü at arabası görmek kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına inanılır.

Kahve falında yüklü at görmek var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında yüklü beyaz at görmek işlerinin hep yolunda gideceğine, işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına inanılır.

Kahve falında at üstünde melek görmek elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine, geleceğin güzelliklerle dolacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir