AnaSayfa / Genel / Kahve falında kar üstünde at görmek

Kahve falında kar üstünde at görmek

Kahve falında kar üstünde at görmek tüm isteklerine kavuşacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına, aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine, bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, yeni işlere ve projelere gireceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kar üstünde at gördüyseniz:

  • Olmadığınız bir kişi gibi davranmak için kendinizi yormayı bırakmalısınız.

Kahve falında kar üstünde at görmek karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine delalet eder.

Kahve falında kar üstünde araba sürmek ticarete adım atacağına, sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezar üstünde kar görmek önemli bir makama terfi alacağına, elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kar üstünde oynamak içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine, imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında çatının üstünde kar görmek kötü sözler duyulacağına, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına alamet eder.

Kahve falında arabanın üstünde kar görmek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına tabir olunur.

Kahve falında ağacın üstünde kar görmek rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına inanılır.

Kahve falında karlar üstünde yürümek gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir