AnaSayfa / Genel / Kahve falında cenaze namazı kılarken görmek

Kahve falında cenaze namazı kılarken görmek

Kahve falında cenaze namazı kılarken görmek kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, ekmeğinin artacağına, çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, aile hayatında huzuru yakalayacağına, fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına inanılır.

Kahve falında cenaze namazı kılarken gördüyseniz:

  • Aklınıza gelen veya size sunulan yeni fikirlerin mantıklı veya uygulanabilir olup olmadığından emin olmadan harekete geçmemenizde fayda var.

Kahve falında cenaze namazı kılanı görmek muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına inanılır.

Kahve falında kendi cenaze namazının kılındığını görmek bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında cenaze namazı kılmamak öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına delalettir.

Kahve falında cenaze namazı kılarken görmek ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cenaze namazı kılanları görmek çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında cenaze namazı kılındığını görmek hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, hanesine bolluk ve bereket dolacağına inanılır.

Kahve falında cenaze namazı kılan görmek aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, kişisel yeteneklerini geliştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cenazede namaz kılmak kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir