AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birini sakallı görmek

Kahve falında ölü birini sakallı görmek

Kahve falında ölü birini sakallı görmek bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, ününün çoğalacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü birini sakallı gördüyseniz:

  • Siz bir erkek seniz larşı cins ilişkilerinde, kadınsanız maddi konularda şanslısınız.

Kahve falında ölüde sakal görmek hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün sakalını kesmek sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine delalettir.

Kahve falında ölüyü sakal görmek kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında ölünün sakalını görmek hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü birini sakallı görmek kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına işarettir.

Kahve falında ölüyü sakallı görmek uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kadının sakallı olduğunu görmek aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sakallı dedenin elini öpmek işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir