AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü sakallı görmek

Kahve falında ölüyü sakallı görmek

Kahve falında ölüyü sakallı görmek özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, üzüleceğine ve borçlanacağına, eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, gönül sızılarının dineceğine, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyü sakallı gördüyseniz:

  • Uyumsuzluk arz edebilecek ortamlar oluşturmaktan kaçınmakta fayda var.

Kahve falında ölüde sakal görmek ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine, bir bebek sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüyü sakal görmek dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyü sakallı görmek üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, elindekileri kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün sakalını görmek zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü birini sakallı görmek kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına, her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına rivayet eder.

Kahve falında ölünün sakalını kesmek sıkıntısından kurtulacağına, risk almaktan özenle kaçınacağına delalettir.

Kahve falında top sakal olduğunu görmek Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında kocayı sakallı görmek ekmeksiz ve parasız kalacağına, ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir