AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü sakal görmek

Kahve falında ölüyü sakal görmek

Kahve falında ölüyü sakal görmek tatsız durumlardan sıyrılamayacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına, bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına, iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine, hayallerine ulaşacağına yorulur.

Kahve falında ölüyü sakal gördüyseniz:

  • Yeterince kendinizi işinize vermemeniz nedeniyle patronunuz ya da amirinizle sürtüşmeye girebilirsiniz.

Kahve falında ölüyü sakallı görmek büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü birini sakallı görmek kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, ev taşımaya yorulur.

Kahve falında ölünün sakalını kesmek hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve fal sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında ölüyü sakal görmek gelirinin sürekli olacağına, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine yorulur.

Kahve falında ölünün sakalını görmek gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine, emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine işaret eder.

Kahve falında ölüde sakal görmek yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına yorulur.

Kahve falında bir kadının yüzünde sakal çıktığını görmek pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, olumsuz haberler alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sakalımın çıktığını görmek dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir