AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün sakalını görmek

Kahve falında ölünün sakalını görmek

Kahve falında ölünün sakalını görmek rahat bir hayata sahip olacağına, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, fal sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına, bunun için her gün şükredeceğine, borçların ödeneceğine, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün sakalını gördüyseniz:

  • Yapmak istemediğiniz işler için üzerinizde baskı kurmak isteyen kişileri ciddiye almamalısınız.

Kahve falında ölüyü sakallı görmek önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında ölünün sakalını görmek yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, yıkılacağına inanılır.

Kahve falında ölü birini sakallı görmek zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüde sakal görmek sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyü sakal görmek sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün sakalını kesmek ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sakal insanlar görmek kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına inanılır.

Kahve falında sakal gelin görmek fal sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına, kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir