AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadının sakallı olduğunu görmek

Kahve falında kadının sakallı olduğunu görmek

Kahve falında kadının sakallı olduğunu görmek açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, kendisine başarı ve mutluluk getireceğine, yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, şansının ve kısmetlerinin açılacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine işaret eder.

Kahve falında kadının sakallı olduğunu gördüyseniz:

  • Daha ziyade kişisel problemler karşınıza çıkabilir.

Kahve falında kadında sakal görmek kazancının ve canın güvence altında olacağına, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah sakal kadın görmek sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine alamet eder.

Kahve falında kadının yüzünde sakal görmek yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına delalettir.

Kahve falında kadının sakal çıktığını görmek makamında en yüksek noktaya erişeceğine, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına delalettir.

Kahve falında beyaz sakallı kadın görmek iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, verilen vaatlerin yerine getirileceğine tabir olunur.

Kahve falında kadının sakalını kesmek nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine rivayet eder.

Kahve falında bir kadının sakalının çıktığını görmek sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadının sakallı olduğunu görmek kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, bunun için her gün şükredeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir