AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü boğmak

Kahve falında ölüyü boğmak

Kahve falında ölüyü boğmak manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine, dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına, kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüyü boğmak gördüyseniz:

  • Hakkınızı korumak için herşeyi yapmalısınız.

Kahve falında ölü birini boğmak dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına yorulur.

Kahve falında ölüyü boğmak birçok yeni fikir edinileceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında köpeği boğmak sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine, gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında karga boğmak çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, geçimini rahat şekilde sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebek boğmak her konuda gelişme gösterileceğine, geçim derdinin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasını boğmak elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına inanılır.

Kahve falında tavuk boğmak kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine işaret eder.

Kahve falında sevgiliyi boğmak çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir