AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek boğduğunu görmek

Kahve falında köpek boğduğunu görmek

Kahve falında köpek boğduğunu görmek dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, rızkının çeşitleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında köpek boğduğunu gördüyseniz:

  • Hoşa gitmeyecek özel durumlar ilerin karışmasına neden olabilir.

Kahve falında köpeği boğduğunu görmek uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, rızkının ve kazancının bollaşacağına rivayet eder.

Kahve falında köpeği boğmak fal sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına, sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah köpek boğmak yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine, iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına işarettir.

Kahve falında köpek boğmak art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpek boğduğunu görmek borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, huzur ve mutluluk bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini iple boğmak sıcakkanlı bir kişi olunacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini boğduğunu görmek kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında anneyi boğmak kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir