AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini boğmak

Kahve falında kendini boğmak

Kahve falında kendini boğmak yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine, yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına delalettir.

Kahve falında kendini boğmak gördüyseniz:

  • Kendi önceliklerinizi hatırlamalısınız.

Kahve falında koyun boğmak sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, bir sebeple fal sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında anneyi boğmak makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hayvan boğmak variyet sahibi olacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında kedi boğduğunu görmek moralinin, keyfinin yerine geleceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin birini boğduğunu görmek falı kapatan kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, mevki kaybına uğrayacağına işarettir.

Kahve falında eşini boğduğunu görmek ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kadın boğmak geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine yorulur.

Kahve falında köpeği boğduğunu görmek çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, ona kol kanat gereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir