AnaSayfa / Genel / Kahve falında askere yiyecek vermek

Kahve falında askere yiyecek vermek

Kahve falında askere yiyecek vermek büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, bir sebeple zorluklara düşüleceğine, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında askere yiyecek vermek gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz dostlarınızdan yardım istemekten çekinmeyin.

Kahve falında askere yiyecek vermek yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına, büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kurtlanmış yiyecek yemek dostlarıyla bir araya geleceğine, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yiyecek aramak arzuların yerine geleceğine, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına işaret eder.

Kahve falında bedava yiyecek almak çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, bazı kimselere haksızlık edeceğine delalet eder.

Kahve falında yiyecek dolu masa görmek lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüden yiyecek alıp yemek şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına işarettir.

Kahve falında yiyeceğin içinde kıl görmek hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında yiyecek deposu görmek bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir