AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birine kıyafet vermek

Kahve falında ölü birine kıyafet vermek

Kahve falında ölü birine kıyafet vermek uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına, adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine, mutluluk dolu haberler alınacağına, eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına, unvan sahibi olacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine, umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü birine kıyafet vermek gördüyseniz:

  • Yeni şeyler denemek yerine, geleneksel veya alışılmış şeylerde yenilikler yapmak ya da yeni düzenlemelere gitmek, herşeyde değişiklik yapmaktan daha mantıklı sonuçlar ortaya çıkartabilir.

Kahve falında ölünün kıyafetini yıkamak sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün kıyafetlerini görmek büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına yorulur.

Kahve falında ölünün kıyafetini giymek mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyü yeşil kıyafetle görmek bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine işarettir.

Kahve falında ölü kıyafeti yıkamak güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, attığı adımların boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü kıyafeti görmek ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına delalet eder.

Kahve falında ölü kıyafetini giymek çok kötü günler geçireceğine, müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında ölü birinden kıyafet almak içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine, topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir