AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğün yapmak

Kahve falında düğün yapmak

Kahve falında düğün yapmak büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine, her işten alnının akıyla çıkmaya, duaların kabul olacağına, kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına, rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, yaptığı işlerin günbegün artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düğün yapmak gördüyseniz:

  • İsteklerinizin anlaşılmasını beklemek yerine, bizzat kendiniz dile getirin.

Kahve falında düğün için hazırlık yapmak işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oğluna düğün yapmak kişinin gülen yüzünün solacağına, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düğün makyajı yapmak girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına, hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına işarettir.

Kahve falında düğün hazırlığı yapmak onlara çok bağlı olacağına, geriye doğru gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşiyle düğün yapmak tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, işlerde aksilikler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında sünnet düğünü yapmak çok eğleneceğine, sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düğün pastası yapmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü birine düğün yapmak mal varlığının neredeyse eriyeceğine, çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir