AnaSayfa / Genel / Kahve falında evli birine düğün yapmak

Kahve falında evli birine düğün yapmak

Kahve falında evli birine düğün yapmak hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına rivayet eder.

Kahve falında evli birine düğün yapmak gördüyseniz:

  • Gereğinden fazla iyimser davranmamaya dikkat edin.

Kahve falında evli birine düğün yapmak işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına yorulur.

Kahve falında evli birinin düğün hazırlığı görmek asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine alamet eder.

Kahve falında evli kadının düğününü görmek sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evli birinin düğünü olduğunu görmek elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına delalet eder.

Kahve falında evli olan birinin düğününü görmek hatalı ve kusurlu işler yapacağına, borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine alamet eder.

Kahve falında evli kızının düğününü görmek iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına yorulur.

Kahve falında evliyken kendi düğününü görmek rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına, bolluk ve bereket içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında evli kişinin düğününü görmek yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, ısrarcı şekilde yoluna devam eden fal sahibinin sonunda emeline ulaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir