AnaSayfa / Genel / Kahve falında kır düğünü yapmak

Kahve falında kır düğünü yapmak

Kahve falında kır düğünü yapmak kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına, geleceğinin parlak olacağına, küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kır düğünü yapmak gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol altında tutmalısınız.

Kahve falında kır düğünü yapmak ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında kır düğünü görmek yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında oğluna düğün yapmak bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine inanılır.

Kahve falında gelinlik giymek düğün yapmak eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyle düğün hazırlığı yapmak güçsüz ve nefessiz kalacağına, bunalacağına işarettir.

Kahve falında düğün yapmak insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına tabir olunur.

Kahve falında yeniden düğün yapmak huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, her zaman evlatlarına destek olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüye düğün yapmak kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir