AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızına düğün yapmak

Kahve falında kızına düğün yapmak

Kahve falında kızına düğün yapmak üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine, refah içinde yaşayacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, hayattan yana yüzünün güleceğine, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine işaret eder.

Kahve falında kızına düğün yapmak gördüyseniz:

  • Olmadığınız bir kişi gibi davranmak için kendinizi yormayı bırakmalısınız.

Kahve falında kızına düğün yapmak hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, fakirlikten kurtulmaya delalettir.

Kahve falında kızının düğün görmek mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızın düğününü görmek akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kızının düğün hazırlığını görmek çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kızının düğününü görmek uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kızının düğün yaptıgını görmek zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin kızı düğünde görmek içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Kahve falında evli kızının düğününü görmek haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir