AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye düğün yapmak

Kahve falında ölüye düğün yapmak

Kahve falında ölüye düğün yapmak ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına, birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, fal sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüye düğün yapmak gördüyseniz:

  • Yanlış yargılarda bulunmamak için akşamı hafif planlara ayırmakta fayda var.

Kahve falında ölü birine düğün yapmak insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına inanılır.

Kahve falında ölüye düğün yapmak sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kır düğünü yapmak ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine, kazancının daha da artacağına tabir olunur.

Kahve falında eşiyle düğün yapmak yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, hayatının bir düzene kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle düğün hazırlığı yapmak maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına alamet eder.

Kahve falında düğün pastası yapmak üzüleceğine, masrafların altında kalacağına, işten yana kısmetinin kapanacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş birine düğün yapmak sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına delalettir.

Kahve falında sünnet düğünü yapmak daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir