AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde düğün yapmak

Kahve falında evde düğün yapmak

Kahve falında evde düğün yapmak sorumlu tutacağına, rahatının ve huzurunun bozulacağına, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, düşmanlarını bile affedeceğine, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına işarettir.

Kahve falında evde düğün yapmak gördüyseniz:

  • Erkekseniz tartışabilir, kavga edebilir, bir erkek arkadaşınızla darılabilir ya da sakarlıklar yapabilirsiniz.

Kahve falında evde düğün yapmak çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına, kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında kendi düğün hazırlığı yapmak işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine delalettir.

Kahve falında düğün pastası yapmak harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına rivayet eder.

Kahve falında yeniden düğün yapmak çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında düğün hazırlığı yapmak yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına yorulur.

Kahve falında düğün alışverişi yapmak kara bulutların ve melanetin dağılacağına, büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında düğün yemeği yapmak maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında kızına düğün yapmak yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir