AnaSayfa / Genel / Kahve falında paket kına görmek

Kahve falında paket kına görmek

Kahve falında paket kına görmek şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına, parasal olarak çok kazanç elde edileceğine, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına işaret eder.

Kahve falında paket kına gördüyseniz:

  • Farklı taraftan gelen öngörülmemiş bir öneri veya ima belli bir anlaşmanın, düzenlemenin veya üzerinde durulan bir konunun ihtiyacı olan şey olabilir.

Kahve falında paket kına görmek iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine işaret eder.

Kahve falında kına paketi görmek bir sebeple falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine işarettir.

Kahve falında çikolata paketi almak durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pakette gelinlik görmek yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine, şansının kendinden yana olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük hediye paketi görmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine yorulur.

Kahve falında paket sigara almak verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında paket un görmek kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine işarettir.

Kahve falında birinden hediye paketi almak bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir