AnaSayfa / Genel / Kahve falında nar ve armut görmek

Kahve falında nar ve armut görmek

Kahve falında nar ve armut görmek yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nar ve armut gördüyseniz:

  • İş hayatınızı içeren ilişkilerinizde rahatlama başlıyor.

Kahve falında nar ve armut görmek kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında dalda armut görmek kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında armut dalı görmek insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına, dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında armut taşlamak iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine işarettir.

Kahve falında armut tatlısı görmek sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine inanılır.

Kahve falında çuvalla armut görmek rızkın genişlemesine, pek çok olumlu gelişmelere delalet eder.

Kahve falında armut tarlası görmek eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçtan armut topladığını görmek yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir