AnaSayfa / Genel / Kahve falında armut yemek görmek

Kahve falında armut yemek görmek

Kahve falında armut yemek görmek rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, zorlukların geride kalacağına, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına, bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına, maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, nasiplerini alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında armut yemek gördüyseniz:

  • Aklınıza gelen işleri yapmakta gecikmemelisiniz yoksa fırsatları kaçırabilirsiniz.

Kahve falında ağaçtan armut yemek ağlayacağına, strese gireceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kurtlu armut yemek bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına delalet eder.

Kahve falında iri armut yemek eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yarım armut yemek yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hayatının istediği gibi ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ağaçtan armut koparıp yemek elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına, rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında armut ağacından armut yemek ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında dalında armut yemek maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine delalettir.

Kahve falında elma ve armut yemek gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir