AnaSayfa / Genel / Kahve falında sonuç beklemek

Kahve falında sonuç beklemek

Kahve falında sonuç beklemek her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine, sorunlarından kurtulacağına, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına, hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sonuç beklemek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz insanlardan ya da sevgilinizden uzakta kalmak şu anda sizi büyük ölçüde etkileyebilir.

Kahve falında sınav sonucunu beklemek şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine yorulur.

Kahve falında sonuç beklemek konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine yorulur.

Kahve falında sınav sonucu beklemek hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına işaret eder.

Kahve falında sınav sonuçlarının açıklandığını görmek sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi kayıpların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında tahlil sonucu görmek çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına, kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başarılı sınav sonucu görmek işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında araba çarpması sonucu ölmek umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına, kazancını bu kişiden elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sbs sonucunu görmek parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir