AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü eti taşımak

Kahve falında ölü eti taşımak

Kahve falında ölü eti taşımak rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına, parasız ve ekmeksiz kalacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü eti taşımak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı veya iş hayatınızı ilgilendiren ilişki ya da iş birliklerinizle ilgili tartışmalara yeni bir gözle bakmanız veya yeni yaklaşımlar getirmeniz gerekebilir.

Kahve falında ölü eti taşımak düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına işarettir.

Kahve falında çiğ et taşımak kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına, sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına inanılır.

Kahve falında et taşımak hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, zorlukların son bulacağına yorulur.

Kahve falında insan eti taşımak dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, hayatının düzene girmesine vesile olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü insan taşımak çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında ölünün tabutunu taşımak kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında ölü tabutu taşımak çok büyük başarılar elde edileceğine, maceralara atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyü taşımak çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine, türlü musibetlere uğrayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir