AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık sürüsü yakalamak

Kahve falında balık sürüsü yakalamak

Kahve falında balık sürüsü yakalamak malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, refah düzeyinin yükseleceğine, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, aralarında bir konuşma geçeceğine delalet eder.

Kahve falında balık sürüsü yakalamak gördüyseniz:

  • Üzülmeyin, çünkü o fikirleriniz daha sonra işe yarayacak.

Kahve falında balık sürüsü yakalamak tecrübe sahibi olacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına yorulur.

Kahve falında havuzdan balık yakalamak keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına rivayet eder.

Kahve falında kocaman balık yakalamak bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan fal sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz balık yakalamak isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına delalettir.

Kahve falında büyük bir balık yakalamak tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine inanılır.

Kahve falında kara balık yakalamak sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, ortak bir noktada bulaşamayacağına delalettir.

Kahve falında yayın balığı yakalamak bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına, yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine alamet eder.

Kahve falında havada balık yakalamak onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, çok başarılı bir kariyere sahip olmaya işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir