AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü bağlamak

Kahve falında ölü bağlamak

Kahve falında ölü bağlamak dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında ölü bağlamak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı, iş hayatınızı veya sağlığınızı ilgilendiren konularda bazı gerçekler açığa çıkabilir.

Kahve falında ölü çenesi bağlamak aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine ve daha çok kazanç sağlayacağına, büyük fırsatlar yakalayacağına inanılır.

Kahve falında ölünün çenesini bağlamak mirasa, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü bağlamak borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına işarettir.

Kahve falında ölüyü bağlamak çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil kuşak bağlamak yapılan bir hatanın düzeltileceğine, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gelinliğe kuşak bağlamak kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında bebek göbeği bağlamak donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bebeğin göbeğini bağlamak bolluk içine olacağına, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir