AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü bağlamak

Kahve falında ölüyü bağlamak

Kahve falında ölüyü bağlamak aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına, ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, bolluk ve bereket yaşayacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına delalettir.

Kahve falında ölüyü bağlamak gördüyseniz:

  • Sizden imkansız şeyler isteyen kişiler olabilir.

Kahve falında ölüyü bağlamak çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına inanılır.

Kahve falında ölü bağlamak onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına alamet eder.

Kahve falında ölünün çenesini bağlamak hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına işarettir.

Kahve falında ölü çenesi bağlamak kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında gelinliğe kuşak bağlamak kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında göz bağlamak muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına, dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şal bağlamak aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarı eşarp bağlamak kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir