AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğin göbeğini bağlamak

Kahve falında bebeğin göbeğini bağlamak

Kahve falında bebeğin göbeğini bağlamak bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, sorunların teker teker aşılacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında bebeğin göbeğini bağlamak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan sizden fayda sağlamaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında bebeğin göbek bağını bağlamak bereket ve huzur geleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bebek göbeği bağlamak küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine rivayet eder.

Kahve falında bebeğin göbeğini bağlamak zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebeğin göbek bağını görmek işlerinin çok iyi olacağına, maddi çıkmazların biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkek bebeğin göbek bağını görmek içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında bebeğin göbeğini kesmek göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bebek göbek kordonu görmek kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, işlerinin kötüye gideceğine inanılır.

Kahve falında bebek göbek bağı görmek yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir